Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Bose Soundlink Flex II. Bluetooth hangszóró, homokkő

Ár:
74.900 Ft
Gyártó: Bose
Cikkszám: 017817852616
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Raktáron
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Soundlink Flex II.
Nyomd meg a lejátszást, és menj bárhová a Bose SoundLink Flex II. hordozható hangszóróval. Meglepően nagy, merész hangzásával, kompakt méretben, tökéletes a zenéid megosztására világ bármely pontján. Strapabíró kivitel. Az ilyen méretű, nagy hangminőségű mély basszus hangszóró elég hangos ahhoz, hogy betöltse a teret. A rajta található szövet hurokkal könnyen hordozhat akár kézben, vagy egyszerűen csak akaszd rá a táskádra egy karabinerre. 12 órányi akkumulátor-élettartam mellett a bulizás akár az éjszakába nyúlhat. Szigorúan tesztelt, megfelel az IP67 besorolásnak; víz-, porálló.

Jellemzők:

  • Bluetooth: 5.3
  • Az akkumulátor élettartama: akár 12 óra
  • IP67: Viz- és porálló

Vidd magaddal a zenét

Nyomd meg a lejátszást, és menj bárhová a Bose SoundLink Flex II. hordozható hangszóróval. Meglepően nagy, merész hangzásával, kompakt méretben, tökéletes a zenéid megosztására világ bármely pontján. Strapabíró, mint az elődje, így bárhová magaddal viheted

Kiváló hangzás

Vidd magaddal a Hi-Fi minőséget, a SoundLink Flex meglepően erőteljes teljesítményével. Tiszta, kiegyensúlyozott, Hi-Fi hangzás és mély basszus, amit nem is várhatnál el egy ilyen kompakt vezeték nélküli hangszórótól. Magasabb csúcsokat vagy mély basszusokat szeretnél? Állítsd be a hangzást az Adjustable EQ segítségével a Bose alkalmazásban.

Tökéletesen hordozható, nagyszerű akkumulátor-élettartam

A hangszóró elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a kezedben, bedobd a táskádba, vagy a strapabíró hurokkal kívülre is rögzíthető. Így a szórakozásra összpontosíthatsz akár 12 órás akkumulátor-üzemidővel – ez még a legkalandosabb ízlésnek is elegendő.

IP67

Az IP67 besorolású SoundLink Flex II-őt úgy tervezték, hogy minden kalandot túléljen. Ez a por- és vízálló hangszóró még lebeg is – így ha a medencébe esik nem megy tönkre. A hangszóró strapabíró, szilikonnal bevont teste ellenáll a leejtésnek, a zúzódásnak, az ütéseknek is.

Bluetooth 5.3

Az Bluetooth 5.3 erős, folyamatos kapcsolatot biztosít eszközöddel akár 9 méter távolságból. A többpontos csatlakozások révén a hangszóró egyszerre több eszközhöz is párosítható, így egyszerűen megoszthatod a barátaiddal.

Sztereó hangzás

Fokozd a hangulatot, két kompatibilis Bose hangszóró párosításával. Válaszd a Sztereó módot (Stereo Mode) külön a bal és a jobb csatornákhoz, vagy a Party módot (Party Mode) a még nagyobb hangzás érdekében. Nincs is szükséged az alkalmazásra. Csak nyomd meg a hangszórókon található gyorsbillentyűket.

Bármilyen pozícióból lejátszik

Állítsd talpra, döntsd el, akaszd fel fejjel lefelé – a SoundLink Flex mindig a legjobb hangzást nyújtja. A Bose PositionIQ technológia érzékeli a hangszóró tájolását, és ennek megfelelően automatikusan beállítja a teljesítményét.

Maradj folyamatosan kapcsolatban

A hangszóró beépített mikrofonjával útközben kezdeményezhetsz és fogadhatsz hívásokat. Vagy használd a natív hangsegéded eléréséhez, amikor telefonod nincs kezed ügyében.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Hordozható igen
Bluetooth van
App vezérlés van
Akkumlátor idő 8óra
Anyagok Puha tapintású szilikon külső és porszórt acél rács szövet használati hurokkal
Akkumulátor Újratölthető lítium-ion akkumulátor
Az akkumulátor élettartama akár 12 óra
Töltési idő körülbelül 4 óra az eredeti kábel használatával. Harmadik féltől származó USB-C kábel vagy áramforrás használata befolyásolhatja a töltési időt.
Bluetooth
Bluetooth hatótáv akár 30 láb (9 m)
Bluetooth verzió 5.3
Bemenetek USB-C port
Mikrofonok A beépített mikrofon a mikrofon kiterjesztéseként működik a mobileszközben.
Vezérlők
Gombvezérlés Bekapcsolás, Bluetooth, Hangerő fel/le, Többfunkciós gomb
Kompatibilis alkalmazás Bose Connect alkalmazás
További információ
IP67
SimpleSync csatlakozás
Party mód
Sztereó párosítás

Keresés