Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

FiiO - Jade Audio JA11 USB-C-jack DAC, ezüst

Ár:
4.990 Ft
Gyártó: FiiO
Cikkszám: 6953175710707
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

FiiO - Jade Audio JA-11
FiiO - Jade Audio JA11 ultramobil USB DAC USB-C - 3.5 mm csatlakozókkal
Okostelefonhoz, számítógéphez, tablethez
A FiiO termékei kimagasló minőséget képviselnek a hordozható eszközök piacán, ezt számos szakmai elismerés (pl. EISA, iF, RedDot díj) bizonyítja. A FiiO által birtokolt Jade Audio márkajelzést azok a termékek kapják, amelyeknél kifejezett cél volt a termék minőségéhez képest nagyon alacsony ár. A JA11 ár/érték aránya is kiváló.

Jellemzők:

  • D/A átakítás: 384 kHz / 32 bit, DSD128
  • Teljesítmény: 2 x 30 mW
  • Jel/zaj viszony (SNR): ≥115 dB
  • Méret: 95 mm teljes hossz, átmérő: 8 mm
  • Tömeg: 5 gramm


A FiiO - Jade Audio JA11 az egyik legkisebb és legokosabb USB-C - 3.5 mm-es jack átalakító. Számíthatsz rá, ha:

  • A beépített digitális-analóg átalakítónál szebb hangzású megoldásra vágysz, és/vagy
  • A lejátszód (okostelefonod, tableted, számítógéped) csak USB-C csatlakozóval rendelkezik, de jack kimenettel nem.


A JA11-ben elhelyezett digitális-analóg átalakító akár 384 kHz/24 bit vagy DSD128 minőségben képes dekódolni a lejátszóból érkező, digitális jelfolyamot. A JA11 kimenő teljesítménye maximum 2 x 30 mW. Ez a viszonylag alacsony jelszint megegyezik a legtöbb okostelefon fülhallgató kimenetén elérhető teljesítménnyel. A JA11 keveset fogyaszt, így sokáig használhatod azt a lejátszásra használt eszközöd akkumulátorának lemerítése nélkül. (Ha a jobb hangminőség mellett a nagyobb hangerő elérése is a célod, akkor lehet, hogy a FiiO KA11-et keresed.)


A DLP 3D nyomtatással készült, alumínium-magnézium ötvözet ház nagyon esztétikus, véd az elektromágneses zavaroktól, pehely súlyával és parányi méretével pedig szinte észrevehetetlen.

A palládium bevonatú, nagy tisztaságú, oxigénmentes rézből készült kábel zajok és reflexiók nélkül továbbítja a hangot a minőségi csatlakozók között. A rugalmas szilikon és a fonott szövet borítás óvja a JA11-et a fizikai sérülésektől.


A JA11 a Windows-os, Androidos és iOS-es eszközökkel kompatibilis. Az alap funkciók a JA11 UAC1.0 módjában illesztőprogram nélkül elérhetőek. A kibővített szolgáltatási körrel járó UAC2.0 használatához egyes eszközökön illesztőprogram telepítése szükséges, amelyet letölthetsz a fiio.hu/letoltes oldalról.

Az androidos telefonokra ingyenesen elérhető FiiO Control app segítségével beállíthatod a kívánt UAC1.0 vagy 2.0 módot, és a parametrikus hangszínszabályozó (PEQ) finomhangolását is elvégezheted a saját zenei ízlésednek megfelelően.

Ha a JA11-et mikrofonos/távirányítós headsettel és okostelefonnal használod, akkor a legtöbb lejátszó eszköz esetén a JA11-en keresztül is igénybe veheted a mikrofon és a távirányító funkciókat.

Paraméterek

D/A átakítás 384 kHz / 32 bit, DSD128
Teljesítmény 2 x 30 mW
Jel/zaj viszony (SNR) ≥115 dB
Méret 95 mm teljes hossz, átmérő:8 mm
Tömeg 5 gramm

Keresés