Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

MEZE ALBA audiophile fülhallgató, gyöngyház fehér

Ár:
69.900 Ft
Gyártó: MEZE
Cikkszám: 0698596028357
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

ALBA
A fonott SPC 1,2 m-es kábel 3,5 mm-es aranyozott jack-végződéssel rendelkezik, amely nagy tartósságot biztosít, miközben nem tesz kompromisszumot a kényelem terén. A speciálisan kialakított szilikon fülpárnák kényelmet és kiváló zajszigetelést biztosítanak, így a zenéd minden helyzetben ragyoghat. Négy méret van a csomagban: S, M, L és XL. Az öko-bőr tok stílusos és praktikus megoldás, hogy fülhallgatód biztonságosan és könnyen hordozható legyen.

Jellemzők:

  • Konstrukció: fülbe dugható
  • Impedancia: 32 Ω
  • Frekvencia átvitel: 15 Hz - 25 kHz
  • Sztereó/Monó: sztereó
  • Tartozék a csomagban: 2-pin (0.78mm) 3.5 mm gold plated jack terminator, 4 pairs ear tips (S, M, L, XL), tasak, USB-C kábel

ELSŐ FÉNY

Minden kezdet egy ragyogó fénnyel kezdődik – meleg, reménykeltő sugarai megnyugtatnak és energiával töltenek fel, olyan emlékeket felszínre hozva, amelyek meghatározzák utunkat. Képzeld el, hogy ezt a fényt a tenyeredben tarthatod, és magaddal viheted, bárhová is mész.

ALBA román főnév | ‘alba – első fény

Meleg. Bizakodó. Univerzális. A fénynek, még ha fizikailag nincs is jelen, mindig sikerül utat találnia életünkbe. Soha nem felejtjük el az első hajnalt és az általa hozott energiát – élethez köt bennünket. Hagyd, hogy az ALBA beragyogjon, és tapasztald meg a tiszta, természetes hang varázsát. Bárhol. Bármikor.



"Az, hogy zenész háttérből származom, napi szinten tartottam közvetlen kapcsolatot ügyfeleinkkel, és magam is audiofil voltam több mint egy évtizeden keresztül, valóban segített megértenem a teljes és magával ragadó hallgatási élménnyel kapcsolatos elvárásokat. akik saját ritmusukra táncolnak, a kíváncsiak és a szabadlelkűek számára az Alba tökéletesen hozzáférhető és minőségi bevezetést kínál a magasabb szintű hangélmény világába.”

- Vlad Toca, termékmenedzser

HANG, AMELY ÉRZELMEKET LOBBANT LÁNGRA

Tapasztald meg az összetéveszthetetlen Meze hangzást. A semleges hangprofillal és hozzáadott melegséggel, az ALBA mind az esőt, mind a mennydörgést élénken kiemeli kedvenc dalaidban. Nyúlj a fény felé, csukd be a szemed, és nyomd meg a lejátszás gombot.

KÉNYELMRE TERVEZVE

A Meze Audio tervezési stílusának megőrzésével a magas szintű kényelem, ergonómia és zajszigetelés biztosított. A cinkötvözet és az eloxált alumínium alkatrészek kombinációja rugalmas felépítést biztosít. Ezenkívül a kagyló a luxus termékek külsejét imitálja az irizáló színnek köszönhetően. Az ALBA csillogó gyöngy megjelenéssel tűnik ki a többi fülhallgató közül.

SUGÁRZÓ KOMPATIBILITÁS

Vidd magaddal a fényt, bárhová mész. A Meze Audio egyedi tervezésű, 3,5 mm-es USB-C adapterrel fülhallgatód bármilyen USB-C csatlakozóval rendelkező zeneforráshoz csatlakoztathatod. Ugyanabból a kiváló minőségű anyagokból készült, mint a fejhallgató-kábel, ez az egyedi gyártású adapter beépített DAC/AMP-vel (digitális-analóg konverter) rendelkezik, hogy magával ragadó hangélményt biztosítson. Az adapteren LED jelzőfény is található, amely a megfelelő csatlakoztatás esetén világít.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Minimum frekvencia 15Hz
Maximum frekvencia 25000Hz
Fülhallgató kialakítás Hallójárati
Fülhallgató típus Hallójárati
Impedancia 32 Ohm
Konstrukció fülbe dugható
Sztereó/Monó sztereó
Tartozék a csomagban 2-pin (0.78mm) 3.5 mm gold plated jack terminator, 4 pairs ear tips (S, M, L, XL), tasak, USB-C kábel

Keresés